afdrukken

Genieten in Haspengouw

Van Sint-Truiden tot Tongeren en vica versa, Haspengouw is altijd genieten.

De Steden Tongeren en Sint-Truiden gelden als uitvalsbasis voor de toeristische verkenning van Haspengouw.

Als inwoner van Sint-Truiden weet je dit natuurlijk al. In onze stad en omgeving is er alle dagen iets te beleven: fietsen, wandelen, genieten, proeven, shoppen…

Haspengouw ontdekken begint in Sint-Truiden, de grootste monumentenstad van Limburg en eindigt in Tongeren, de oudste stad van België.

Onderweg naar Tongeren kom je de ene na de andere historische bezienswaardigheid tegen: van Romeinse sites, fruitige boomgaarden tot majestueuze kloosters en kastelen.

Vanaf nu bieden we toeristen een actief weekend Sint-Truiden/Tongeren aan en kunnen ze de Haspengouwdoos gebruiken voor tips, routes en lekkers.

 De Haspengouwdoos

genieten in haspengouw

De Haspengouwdoos twv 40 € bevat fiets- en wandelroutes van Sint-Truiden en Tongeren, toegangstickets en een lekkere verrassing. Deze doos is ideaal als geschenk. De doos kan je bestellen op de e-shop of kopen in het toeristisch infokantoor op de Grote Markt.

Wanneer een toerist een verblijf boekt op www.toerisme-sint-truiden.be/logies , krijgt hij via zijn logies een korting van 50 % op de waarde van de Haspengouwdoos.

Facebook

Nieuwsbrief ontvangen?

* * * schrijf me in!
created by Tobania