afdrukken

Bezoek de abdijtoren

Sint-Truiden by lights by Music

Programma 22 december 2018

"Begijnhofkerk - Moose in concert"
Moose brengt intimistische optredens met akoestische songs, uitgeklede versies, herleid tot de essentie, in een eigenzinnig, sfeervol nieuw jasje gestoken.

doorlopend tussen 19.00 - 22.00 uur

"Stadspark"
Een opwarmer door heerlijke soep van Le Bon Vinvant (3 euro) en vurige animatie van Circus Paljasso. Ga de uitdaging met het bibberspel aan.

The Christmas Carol Singers vrolijken de avond op met hun vierstemmige sfeervolle kerstmuziek, live en a capella gebracht. Hun fantastische Engelse kostuums zijn speciaal voor hen ontworpen en laten de Charles Dickens sfeer in volle glorie herleven.

doorlopend tussen 19.30 - 21.30 uur

 ps: die avond vindt ook 'lichtjes in het park' rond de kiosk en vijvers plaats van 19.00 - 22.00 uur met leuke animatie: schrijf je wens op een lichtgevende ballon die je laat drijven op de vijver, smul van hartige hapjes, bezoek de betoverende kiosk en geniet van een feeërieke vuurshow om 20.00 uur. (enkel bij droog weer!)

 

"Sint-Gangulfuskerk - Kathleen Smolders & Mark Knuts"
Combineer een ongelooflijke pianist met een actrice die zich ontpopt tot zangeres en je krijgt een vrolijk duo dat de R&B toer opgaat in de Sint-Gangulfuskerk. Wat soul en een snuifje blues zorgen voor een warme winteravond.

doorlopend tussen 19.00 - 22.00 uur

 

"Vest 'Schaduwvlekken' - Jonas Van Esch"
Onderweg op de vesten, ter hoogte van de schaduwvlekken, kom je deze vrolijke entertainer met accordeon tegen. Hij is al jaren een graag geziene muzikant die moeiteloos voor gezelligheid en ambiance zorgt. Zing uit volle borst mee en waag je gerust aan een dansje OF wie weet heb je wel een verzoeknummer?

doorlopend tussen 19.00 - 22.00 uur

 

"De Zoutkist - Van Pee & Hasj"
Dit duo staat garant voor pure muziek met enkel gitaar en twee prachtige stemmen. Met een allround mix van nummers en een vleugje humor weten ze elke aanwezige te raken.

doorlopend tussen 19.00 - 22.00 uur

 

"Minderbroederskerk - Koor Amabile met orgelist Noel Reynders"
‘Aimabel of plezierig’ en dat is wel degelijk de omschrijving van dit gemengd zangkoor. 21 leden die graag samen zingen en samen op uitstap gaan, worden bijgestaan door orgelist Noël Reynders.

Uiteenlopende genres komen aan bod van klassieke liederen tot moderne, populaire nummers.

doorlopend tussen 19.00 – 22.00 uur

je wandelt via de hoofdingang van de Minderbroederskerk binnen en je wandelt in stilte via de kloostergang naar buiten – dubbele beleving in deze prachtige site!

 

Muziek is er van 19.00 - 22.00 uur al wordt er af en toe een kleine rustpauze tussendoor voorzien.

Facebook

Nieuwsbrief ontvangen?

* * * schrijf me in!
created by Tobania